Pakket selectie HR systeem

De vijf stappen om te komen tot een pakket selectie
1. Start met je HR strategie
2. Programma van Eisen
3. Marktverkenning
4. Proof of concept
5. Definitieve keuze en contracteren

Implementatie van een HR systeem lokaal en internationaal

De vijf stappen voor de implementatie:
1. HR Processen beschrijven
2. Data collectie
3. Workshops met leverancier over de inrichting
4. Testen van de modules
5. Trainen van de gebruikers

Outsourcing van HR- en Salarisadministratie

Salarisadministratie is een vak apart. Daarom kiezen veel bedrijven ervoor om hun salarisadministratie te outsourcen. Dit soort projecten hebben we zowel in Nederland als Internationaal gedaan.

Organisatie Opstellingen

Met dit krachtig diagnostisch instrument krijg je inzicht krijgt in de dynamieken die binnen jouw organisatie een belangrijke rol spelen. Om situaties te doorgronden en effectieve acties te bedenken is het essentieel om op zoek te gaan naar de relevante context van jouw situatie én jouw eigen positie daarin.

Programma management van een verandertraject

Als je een groter of complexer verandertraject wilt implementeren kunnen wij voor jou dit traject begeleiden. Afhankelijk van de omvang en complexiteit van het traject maken we een raming van het aantal benodigde uren en het benodigde budget.

VIP programma verandermanagement

Hoe krijg ik mijn medewerkers enthousiast voor mijn verandertraject, waardoor mijn bedrijf meer winst gaat maken. Wil je persoonlijke begeleiding bij jouw vraag en heb je geen zin in een training met anderen dan is dit de oplossing. Dit programma is een dag lang intensieve begeleiding en kennisoverdracht in een luxe locatie. Al mijn kennis en ervaring staan ter beschikking om jouw droom werkelijkheid te laten worden.