Master class Organisatie Opstellingen

Een opstelling is een krachtig diagnostisch instrument, waaree je op efficiënte en effectieve wijze inzicht krijgt in de dynamieken die binnen jouw organisatie een belangrijke rol spelen. En hoe jij daar vanuit jouw positie invloed op kan uitoefenen. Soms gebeurt dit op een onverwachte en wonderlijk simpele manier.

Succesvol veranderingen implementeren

Worstel je met de vraag hoe je succesvol een verbetertraject of een verandering kunt implementeren binnen jouw bedrijf? Geef mij drie dagen en ik leer je precies hoe je een verandering voorbereidt, waar je rekening mee moet houden tijdens de implementatie en hoe je ervoor zorgt dat je zelf niet de belemmerende factor wordt.

Projectmanagement voor HR professionals

Naast je normale werk ga je een HR project leiden. Het leiden van een project vereist andere vaardigheden en andere kennis dan je dagelijkse werk. In dit programma van een dag leer ik je de praktische handvatten die je nodig heeft om een project te leiden, op tijd af te hebben en te zorgen dat er al voldoende draagvlak is voor de implementatie.

Inspirerend en coachend leidinggeven

Worstel je met de vraag waarom medewerkers niet de kwaliteit leveren die je zou willen. Waarom ze niet blij en gemotiveerd naar hun werk komen. Leer dan in twee dagen hoe je op een inspirerende en stimulerende manier leiding kunt geven, waardoor medewerker betrokken zijn, in hun kracht staan en de resultaten verbeteren.