Worstel je met de vraag hoe je succesvol een verbetertraject of een verandering kunt implementeren binnen jouw bedrijf?

Je wilt een beleid of HR instrument implementeren. Of een nieuw HR systeem. Je managers en medewerkers willen blijven werken met de oude methodes, omdat ze dat gewend zijn. Hoe krijg ik mensen in beweging?

Mijn medewerkers willen niet met het nieuwe ICT systeem werken. Hoe ga ik met hun weerstanden om? Hoe krijg ik ze zover, dat ze er toch mee gaan werken?

Mijn klanten verwachten een hogere kwaliteit en servicegerichtheid. Hoe zorg ik ervoor dat wij betere kwaliteit gaan leveren. Wat is daar voor nodig? Hoe zorg ik ervoor dat we blijvend die kwaliteit blijven leveren?

Deze vragen worden opgelost in het programma ‘Succesvol veranderingen implementeren’ van twee dagen.

Het is geen standaard opleiding maar een ervaring. Bij een verandering gaan mensen uit hun comfortzone en voelen weerstand omdat ze bang zijn voor het nieuwe. Om dit goed te begrijpen laten we het je zelf ervaren. Je maakt letterlijk zelf mee hoe het is om te veranderen, je wordt zelf ook uit je comfort zone gehaald, je ervaart hoe het is om weerstand te voelen en je gaat ook zelf veranderen. Alleen op deze manier kun je succesvol zijn.

Natuurlijk leren wij je ook welke stappen jij moet zetten en gaan we praktijkgericht met oefeningen aan de slag.

Aan het eind van het programma heb je geleerd:
Hoe je een verandering moet voorbereiden.
Hoe je een verandering kunt implementeren.
Hoe om te gaan met wat dat van jou vraagt als leider van de verandering.
Hoe je met weerstanden om kunt gaan.

Voor incompany data in overleg 4000,- excl. BTW

Terug naar Trainingen